Tapahtumat

Kevätretki Karnaluksiin

la 6.4.2019

Keväinen inspiraatioreissu Tallinnan huippuun käsityötukkuun Karnaluksiin mukavassa seurassa, joka ei kyllästy kässätavarataivaassa.


Aikataulu

Lähdemme Eckerölinen lautalla joka lähtee Länsiterminaali T2 satamasta klo 9.00 ja on perillä 11.15. Osta oma lippu tästä. 
Tapaamme terminaalin aulassa 8.30 heti ulko-ovien vieressä ennen rullaportaita. Tunnistat porukan Karnaluks-kyltistä!
Ruokailemme laivan buffetissa klo 10.00 alkavassa kattauksessa, muistathan varata ruokailun matkaa varatessasi! (14 e) 

Lisätietoja Facebook tapahtumassa.

ILMOITTAUDU jättämällä yhteystiedot tästä.

 

#korjausmaraton 24h

pe 26.- la 27.4.2019​

Otetaan korjaushommille yhteisspurtti! Luodaan yhdessä jatkoelämää parhaat päivänsä nähneille tavaroille ja kannetaan kortta kekoon kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Korjaa kotona tai tule Verstaalle. 24-tunnin aikana Verstas247 tarjoaa tilat ja laitteet, sekä tämäntyyppisiin huippusuorituksiin tarvittavaa joukkotukea ja tarvittaessa neuvontaa erilaisten tietoiskujen muodossa. 

Klikkaa tästä FACEBOOK tapahtumaan

 

Lisätietoa luvassa pian – pysyhän kuulolla!

Menneet tapahtumat

Kangasvaihtarit ja -kirppis

su 3.3.2019

Verstaalla järjestetään Kangasvaihtarit maaliskuun alussa. Samalla myös kirppistellään kankaiden ja käsityötarvikkeiden kanssa. Tule tekemään löytöjä! 

Niin ihanaa kuin kankaiden shoppailu onkin, niitä saattaa vaan kerääntyä nurkkiin pyörimään liikaa. Pölläytellään kaappeihin kertyneitä kangaspinoja ja pistetään kankaat kiertoon! 

Kangasvaihtarit on nyt entistä isompi tapahtuma ja raivattiin tilaa kangaspöydille vielä enemmän.

Ilmoittaudu täällä

Pöytäpaikkoja jaossa ainakin 20 ekalle! Verstaalla tyhjennetään pöydät ompelukoneista ja sä voit levitellä kankaat tilalle. Kaikki on maksutonta, mutta ilmoittautumiset on sitovia.

Facebook-tapahtuma