Työhyvinvointiverstas

Verstaan työhyvinvointipäivässä työhyvinvointi lähtee käsistä!

 

Työhyvinvointiverstaalta löydät iloisia onnistumisen kokemuksia ja porukkaa yhdistävää tekemistä. Kaikki hommat sopivat ihan jokaiselle, etukäteistä käsityöosaamista tai harrastuneisuutta ei tarvita. Verstaan Hilda ohjeistaa alkuun ja auttaa matkalla ja keittelee kahvia tarpeen vaatiessa.

Voitte valita jonkun kolmesta teemasta:

  • Makramee -teoksia toimistolle
  • Korut ja avainnauhat
  • Kaivonkansiprinttaus omiin paitoihin tai kauppakasseihin tai Verstaan kankaisiin (vain sulan maan aikaan)

Paikka: Verstas247 -tilat, Toinen Linja 23

Aika: Työhyvinvoitipäivät ovat saatavilla arkisin klo 9-16 välillä

Kesto: 3 h

Ryhmäkoko: max 14

Hinta: 50 €/hlö+ alv (min 350€) sisältää opetuksen, kahvit ja naposteltavaa kaikki materiaalit (ellei toisin ole mainittu) ja tilan käyttömaksun

Lue lisää alta

Kuvaus

Työhyvinvointi, tyhy, tekee hyvää jokaiselle. Yhdessä tekeminen töiden lomassa kohottaa ryhmähenkeä ja päästää ryhmän parhaat puolet valloilleen. Käsillä tekeminen tekee tutkitusti hyvää aivoille ja hahmotuskyvylle.

Makrame on solmutekniikka, jolla voi loihtia melkein mitä vaan pienistä korvakoruista suuriin seinävaatteisiin.

Koruja ja avainnauhoja voi verstaalla toteuttaa kierrätysmateriaaleista monilla eri tekniikoilla. Voimme myös hyödyntää teidän yrityksenne jämämateriaaleja, jos sopivia löytyy!

Kaivonkannet ovat todella monenlaisia. Katselepa jalkoihisi seuraavan kerran kadulla kulkiessasi! Kaivonkansi printtaustekniikka on helppoa ja hauskaa. Omat t-paidat ja kauppakassit mukaan!