Kokousverstas

Kokoukset edistämään työhyvinvointia

Kiva kokouspaikka luo tunnelmaa ja hyvää työilmapiiriä. Verstaan voit arkisin virka-aikaan varata kokouskäyttöön pienelle porukalle (max 6 hlö). Kaikkein salaisimpia asioita ei verstaalle kannata tulla kokoustamaan, sillä meillä ei ole kokousryhmille erillistä huonetta, josta oven saisi kiinni, vaan kokoustelutila on verstassalissa, missä saattaa liikkua joku muukin ihminen.

 

Voit yhdistää pienen käsityöhetken kokoukseesi joko omatoimisesti tai ohjatusti. Käsitöiden tekeminen yhdessä kohottaa tunnelmaa ja lisää työhyvinvointia.

Omatoimisesti: sinun tulee käydä tsekkaamassa paikat ja materiaalit etukäteen ja miettimässä mikä olisi teidän porukallenne kivaa tehtävää ja miten sen ohjaisit.

Ohjatusti: tarjoamme kokousryhmille beeswaxwrapien tekoa, johon varataan aikaa n 2 tuntia.

Ai mitä ne on? Ne on mehiläisvahalla päällystettyjä kankaanpaloja, joilla voi korvata tuorekelmun kun laittaa kippoja jääkaappiin tai eväsleipiä kassiin. Niin kauniita, niin käytännöllisiä ja niin kestäviä!

 

 

Paikka: Verstas247 -tilat, Toinen Linja 23

Aika: Kokousverstaan voit varata ryhmällesi arkisin klo 9-16 välillä

Ryhmäkoko: max 6

Kesto: tarpeesta riippuen

Hinta:

Kokoustilan vuokra kokoustelun ajalta 20€/h (sis alv)

Omatoiminen kässäilyaika ryhmälle: 15€/hlö max 4h (sis alv)

Ohjattu kässäilyaika (beeswaxwraps): 300 € + alv /ryhmä/2h, sisältää opetuksen, kahvit ja naposteltavaa kaikki materiaalit ja tilan käyttömaksun

Kuvaus

Verstaalla voi kokoustella sohvalla istuen ja ja nauttien kalliolaisesta katumaisemasta. Meiltä löytyy kyniä, papereita ja post it -lappuja, iso pöytä ja sohva, kahvia ja keksejä. Valitettavasti datatykkiä ei toistaiseksi löydy. Olisiko teidän toimistolla ylimääräinen jonka voisitte lahjoittaa meille yhteiskäyttöön?