Helppo trikoopaita

8,00 

Opi ompelemaan helppo trikoopaita!

Verstas247:n verkkokurssilla opit ne ompelun niksit, joita kaavoista ja ohjeista ei löydy. Tämä paita valmistuu yhdessä illassa. Tarvitset vain kankaan ja ompelukoneen tai saumurin.

Verkkokurssi sisältää perusteellisen ohjeen piirroksineen ja valokuvineen sekä videon, jossa käydään valmistusvaiheet läpi.

Tuotetunnus (SKU): VK-PAITA-A-3 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Onko ompeluohjeet ja kaavat sulle hepreaa? Tämä kurssi auttaa tekemään ekasta ompelutyöstä onnistuneen! Helppo trikoopaita on hyvä aloitus työ, jos ompelusta on jo vähän aikaa, ja haluat verestää taitoja. Trikoota on helppo ommella, sillä mitat eivät ole niin justiinsa ja kuoseissa on, mistä valita. Tästä tulee sun lempparivaate!

Trikoon ompelu on helpointa saumurilla, mutta ompelukoneellakin pärjää. Tää paita sopii myös ihan ekaksi saumurityöksi, jos olet haaveillut saumuroinnin aloittamisesta!

Helppo trikoopaita -verkkokurssi sisältää seuraavat osiot:

  • Perusteellisen ohjeen valokuvin ja piirroksin
  • Videon, jossa näytetään työvaiheet  ja kerrotaan lisävinkkejä ompeluun
  • Mahdollisuuden lisäkysymyksiin Verstas247:n opettajilta

Ompeluopettajana on Verstaan Kimono-kurssikonkari Venla Vitikka, joka on opettanut ompelua Verstaan alkuajoista lähtien. Kokemuksesta tiedämme ompelun vaaran paikat ja osaamme neuvoa niistä yli.

 

Kurssi on tarkoitettu yhden henkilön henkilökohtaiseen käyttöön. Ethän jaa ohjeita tai videoita sosiaalisessa mediassa. Jos haluat ohjeen yleiseen käyttöön, ota yhteyttä info@verstas247.fi