Yukata iki-ihana

79,00 150,00 

Kimono on maailman mukavin kesäasu nro 1. Kimono sopii yhtä hyvin kesärientoihin ja kotoiluun. Useita eri kuoseja saatavilla viskoosista ja pellavasta. Valitse sulle sopiva tuosta alta. Jokainen Kimono on yksilö, ja ommellaan just sulle. Suomalaista käsityötä parhaimmillaan. Kiitos, kun tuet Vertas247:n toimintaa! Toimitus postilla tai voit myös noutaa oman Verstaalta. Toimitusaika 15 päivää.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Kiinnostaako oma kesähuitula Yukata mutta kurssille osallistuminen ei onnistu? Ei haittaa!   Verstaan kannatustuotteena voit tilata itsellesi tai lahjaksi ihanan keveän, mukavan ja kauniin kimonon ja samalla tukea suomalaista käsityötä. Kimonot ovat yhtä hyväksi havaittua unisex kokoa.

Kimonon KOKO

Kimonot sopivat jokaiseen kokoon ja vartalon muotoon. pituus 115 cm leveys 90 cm (kai-kai) olka-hihansuu 68 cm hihan leveys 34 cm Jos haluat pidemmän tai lyhyemmän, niin laita lisätietoihin pituus hartiasaumasta helmaan.

Kimono kuvien mallit

Elli 168 cm ja käyttää kokoa M/L Muru on 159 cm ja käyttää kokoa M   Kimonot ommellaan Verstaalla kauniisti laskeutuvasta viskoosista tai pehmeästä pellavasta ja ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin ja ovat todellinen unisex-vaate! Valmiin viskoosi-kimonon hinta on 120 euroa ja pellavaisen 200 euroa.   Kiitos, kun tuet Vertas247:n toimintaa! Toimitus postilla tai voit myös noutaa oman Verstaalta. Toimitusaika 10 päivää.