Verstas247 + Hilmala = Täydellinen tyyny (Kopio)

95,00 

lauantai 16.3. klo 12-16 Hilmala, Hietsun Paviljonki, Hiekkarannantie 9
sunnuntai 17.3.klo 12-15 Verstas247, Toinen Linja 23

Lyö kolme kärpästä yhdellä iskulla: opi kutomaan pirtakangaspuilla kangasta, sekoittamaan uusia värejä langoilla ja ompelemaan upea, vetoketjullinen koristetyyny.

Kurssin h,inta sisältää opetuksen ja materiaalit. Mitään ei tarvitse osata, tuut vain ja teet!

Tämä kurssi on kaksiosainen, yhteistyössä järjestävät Hilmala ja Verstas247. Ai miksi? No kun yhdessä tekeminen on ihan parasta.

Lue lisää alta!

Kuvaus

Tämä kurssi on kaksiosainen, yhteistyössä Hilmala ja Verstas247. Ai miksi? No kun yhdessä tekeminen on ihan parasta. Lyö kolme kärpästä yhdellä iskulla: opi kutomaan pirtakangaspuilla kangasta, sekoittamaan uusia värejä langoilla ja ompelemaan upea, vetoketjullinen koristetyyny.

Etkö löydä Marokon basaarista hankkimaasi lempimattoon tai mummilta perittyyn kukkatauluun sopivaa koristetyynyä? Sellaista, joka mahdollisimman hienosti korostasi sen värejä? Tee se itse! Kudo kangas Hilmalan kangaspuilla.

Käytämme superhelppoa tehopakkausta nimeltään pirtakangaspuut. Niillä opit kutomaan muutamassa minuutissa. Täydellinen tyyny -kurssilla mennään suoraan asiaan, studiolla sinua odottavat valmiit loimet, joten pääset heti nauttimaan kutomisen rauhoittavasta rytmistä.

Ota matto tai perintöesineesi mukaan Hilmalaan lauantaina, niin sekoitamme lankavärit yhdessä. Koet miten ihanaa on langoilla maalaaminen.

Studiossamme sinua odottavat värejä ja tekstuureja notkuvat lankahyllyt, noin 400 veden kielelle herauttavaa lankaa. Lisäksi teemme omia, herkullisia lankasekoituksia. Käytämme vapaata ja sallivaa kudontametodia, jossa ei ole sääntöjä, virheitä eikä suorituspaineita. Tärkeintä meille on onnistumisen ilo!

Seuraavana päivänä ompelet upeasta käsinkudotusta kankaastasi vetoketjullisen koristetyynyn Verstas247:n hellässä huomassa. Mitään ei tarvitse osata, tuut vain ja teet.

 

paikka:

lauantai: Hilmala, Hietsun paviljonki, Hiekkarannantie 9

sunnuntai: Verstas247, Toinen Linja 23

Verstas247 – Yhteinen käsitöiden treenipaikka!

Verstas247 – Craft Gym – Kallio – Helsinki