Sashiko-kirjontaa

25,00 

Torstai 20.1.2022 klo 17:30-20:00
Opettaja: Ilta Hämäri

Perinteinen japanilainen Sashiko-kirjonta sopii näkyvään parsintaan. Opi geometristen kuvioiden perusteet kätevästi pienryhmässä!

Varasto loppu

Kuvaus

Kirjotaan Sashiko-tekniikalla taskuja ja paikkoja.

Opettaja: Ilta Hämäri
Päivämäärä: Torstaina 20.1.2022 klo 17:30-20:00
Tule oppimaan perinteikästä japanilaista parsintaa Sashiko-kirjoen pienryhmässä.
Sashiko on vanha japanilainen kirjontatekniikka, joka kehittyi vaatteiden korjaukseen ja vahvistukseen. Sashikossa käytetään  usein perinteisiä kuviomalleja, mutta tekniikalla voi myös luoda jotain uutta ja ainutlaatuista!
Sashiko-kirjonta on helppo oppia ja jyvälle pääsee nopeasti. Työ tehdään tyypillisesti puuvillakankaalle ja kirjontaan käytetään vahvaa puuvillalankaa, jota pistellään isohkolla, terävällä neulalla.

Kurssilla opit hyödyllisen ja kivan tekniikan, jolla voit korjata ja piristää vaatteitasi tai luoda uutta vanhoista kankaista.

Kurssi soveltuu hyvin vasta-alkajille, sekä kokeneemmille kirjojille, jotka kaipaavat uusia haasteita. Lyhytkurssilla ehdit testata kirjontaa pienempään työhön, jonka voi käyttää taskuksi tai paikaksi.

Materiaalit ja työvälineet löytyvät valmiina Verstaalta, mutta voit halutessasi ottaa mukaan oman kankaan tai tuunattavan vaatteen.

Kurssilla kysytään koronapassia. 

Verstas247 – Craftgym – Kallio – Helsinki