Brushlettering -kortteja

39,00 

 

Ope: Viivi Almira @let’smingle

Unohdetaan aakkosharjoitukset ja mennään suoraan asiaan. Tule tekemään kasapäin kortteja, keväinen mietelause tai laajentamaan repertuaariasi brush lettering eli sivellintekstauksessa. Illan aikana harjoitellaan sivellintussien käytön erilaisia tapoja ja inspiroivien uusien taustojen tekemistä  ja erilaisten hands on-harjoitusten avulla rentoa hauskanpitoa unohtamatta.

Kotiinviemisiksi kukin saa oman sivellintussin, kortteja ja roppakaupalla ideoita ja ohjeita sivellintekstaukseen. Työpaja soveltuu  harrastajille ja niille aloittelijoille, jotka haluavat skipata aloittelijoiden harjoitukset ja töhertää heti valmista.

LUE LISÄÄ ALTA

Kuvaus

HUOM! Tämä kurssi siirtyi Koronan tieltä toukokuun lopulle.
Kiinnostaako brushlettering ja kaunis tekstaaminen?
 
Unohdetaan aakkosharjoitukset ja mennään suoraan asiaan. Tule tekemään kasapäin kortteja pääsiäiseksi ja laajentamaan repertuaariasi brush letteringissä eli sivellintekstauksessa.  Illan aikana harjoitellaan sivellintussien käytön erilaisia tapoja ja inspiroivien uusien taustojen tekemistä ja erilaisten hands on-harjoitusten avulla rentoa hauskanpitoa unohtamatta.

Kotiinviemisiksi kukin saa oman sivellintussin ja roppakaupalla ideoita ja ohjeita sivellintekstaukseen. Työpaja soveltuu sekä aloittelijoille että harrastajille.

Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. l

 
Työpajan hinta 39 eur sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, pientä naposteltavaa, taiteilutarvikkeet sekä omatekemän / -miä kortteja.
 
Paikkoja on rajoitetusti!
Aika
Opettaja: Viivi, Let’s mingle
IG @lets_m.i.n.g.l.e
 
Mitä brushlettering on?
Brush lettering on sivellintussilla tai vesiväreillä tehtävää luovaa tekstausta. Brush lettering muistuttaa hieman kalligrafiaa, mutta on säännöiltään huomattavasti vapaampi tekstaustyyli. Brush letteringin äärellä on ihana rauhoittua nauttimaan käden ja siveltimen saumattomasta yhteistyöstä. Tällä tekstaustyylillä voit tehdä mm. ihania onnittelukortteja ja persoonallisia mietelausetauluja.
Verstas247 – Craft Gym – Kallio – Helsinki
Verstas247 – Käsitöiden yhteinen treenipaikka