Ompelun Personal Trainer

60,00 

 

Treenaa itsesi käsityökuntoon!

PT: Marjut Kastikainen, mittatilausompelija

Personal training 60 €/tunti, yhdessä sovittuna aikana

Verstaalla sulle tehdään henkilökohtainen kässätreeniohjelma. PT:mme on asiantunteva, iloinen ja kärsivällinen, hän pystyy auttamaan niin aloittelijoita kuin vähän edistyneempiäkin harrastajia. Tartu tilaisuuteen ja saat enemmän iloa käsityöharrastuksestasi.

Lähetä yksityisviesti Facebookissa Verstas247 – Craftgym tai Instagramissa Verstas247 ja kerro millaisen treenin tarpeessa olisit niin olemme sinuun yhteydessä! Kun treenit on sovittu, ne voi maksaa tänne verkkokauppaan.

Lue lisää alta!

Kuvaus

Kankaat on kivan näköisiä mutta et oikein tiedä mitä niistä tekisin? Etkö muista miten ompelukoneen langat pujotetaan? Saumuri näyttää avaruusalukselta?
Tai perustaidot on hallussa mutta et oikein tiedä miten jatkaisit, homma jumittaa, treeni-into kateissa?

Ompelun personal trainer auttaa, kun langat ovat solmussa, tikki löysällä ja langansuunta kateissa! Käytössäsi ovat kaikki Verstaan materiaalit ja koneet saumureista teollisuuskoneisiin.

Laita yksityisviesti Instagramissa Verstas247 tai Facebookissa Verstas247 – Craftgym ja kerro millaisen treenin tarpeessa olisit niin olemme sinuun yhteydessä! Kun treenit on sovittu, ne voi maksaa tänne verkkokauppaan.

OmpeluPT – Verstas247 – käsityökuntoon! – Kallio – Helsinki