Ompelun kesäkurssi aikuisille 2020

169,00 

Opettaja: ompelun moniosaaja Marjut

Aika: 22.-25.6. klo 16-20 ILTA | 29.6. – 2.7. klo 12-16 PÄIVÄ

Tule ompelemaan uudet kesävaatteet kaverin kanssa tai yksin aikuisten ompelun kesäkurssille. Paikkoja on vain 8! Pienryhmässä opit varmasti!

 

Kuvaus

Ehdit ommella helposti 2-3 vaatetta tai vaikka repun. Uuden kesäpaidan, culottes -housut, kimonon tai vaikka alushousut. Sinä päätät! Meillä on Verstas247:lla runsaasti kaavoja ja ideoita, mitä voit ommella.

Ompeluosaaminen

Sinun ei tarvitse osata ommella aikaisemmin, sillä käymme saumurihommat läpi alusta asti meidän JUKI -saumureilla. Jos osaat jo hieman, voit perehtyä peitetikkikoneeseen, ja surautella sillä siistit käänteet vaatteisiin. Meillä on myös teollisuuskoneita, jotka ovat kurssilaisten käytössä. Aloittelijatkin osaa ommella niillä.

Ompeluohjelma

Ma:  STARTTI päivä. Valmistellaan työt, opetellaan saumuroinnin perusteet ja käydään yhdessä kangaskaupassa ostamassa sopivat kankaat omiin töihin.

Ti – To: Omien töiden ompelua opettajan ohjauksessa. Opetellaan yhdessä kinkkisimmät kohdat, saadaan vinkkejä vaatteiden ompeluun ja sovitetaan vaatteita just sulle sopiviksi.

Viimeisenä päivänä pidetään pikaiset muotikuvaukset niille, jotka haluavat.

 

Ompelukurssin käytännön asioita

  • Kurssilaisille perustetaan yhteinen Whatsapp ryhmä, jossa voidaan suunnitella töitä etukäteen.
  • Materiaaleja hankitaan yhdessä ensimmäisenä päivänä, sillä oikean määrän ja kangaslaadun hankkiminen on taito sinäänsä. Verstaalla on myös kierrätysmateriaaleja, jotka ovat kurssilaisten käytössä.
  • Maksimiosallistujamäärä on 8 henkilöä. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 5 henkilöä.
  • Verstas247:lla on pieni keittiö, jossa voi lämmitellä eväitä tai syödä välipalaa.
  • Kurssille voi tulla myös oman nuoren (13. v. alkaen) kanssa. Jokaisesta osallistujasta maksetaan osallistujamaksu.
  • Jos et pääse jonain päivänä, voit tulla toiselle kurssipäivälle korvaamaan tunnit. Ilmoita vaan etukäteen. Saat myös Verstaan avaimen viikoksi, ja voit olla ompelemassa kurssiaikojen ulkopuolella.
  • Kurssin osallistujan nimen voi aina vaihtaa helposti ilmoittamalla siitä sähköpostilla. Osallistumisesta tulee sitova 4 viikkoa ennen kurssin alkua.  Kurssin voi peruuttaa neljä viikkoa ennen kurssin alkua, jolloin osallistumismaksusta palautetaan 80%. Akuuteissa sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa lääkärintodistuksella, jolloin osallistumismaksusta palautetaan 80%.  Ethän tule kipeänä kurssille! Kurssin osallistumismaksun voi vaihtaa omatoimiseen jäsenyyteen vastaavalla summalla vielä 2 viikkoa ennen kurssin alkua.
  • Verstas247 voi peruuttaa kurssin force majour syystä.

Verstas247 – Craft Gym – Helsinki – Kallio

Lisätiedot

Valitse sinulle sopiva viikko

22.-25.6. ILTA, 29.6 – 2.7. ILTA, 29.6. – 2.7. PÄIVÄ