Maanantain Ompelukerho Verstas247:lla

59,00 

Joka toinen maanantai 16.1.2023 alkaen.

Klo 17.30-20.30.

Ompelu on kivaa, mutta se aikaan saaminen on välillä haastavaa yksikseen arjen keskellä. Ommellaanko yhdessä?

Kokoonnutaan joka toinen maanantai Verstaalle ompelemaan.  Mukaan voi tulla aloittelijat ja konkarit, ihan kaikki! Talvitakkeja, kesätakkeja, saumuriompelua, kimonoita, teollisuuskoneita, kaavojen piirtämistä, reppuja, lastenvaatteita, ihan mitä vaan!

Käytössä Verstaan koneet ja välineet, kasoittain kierrätysmateriaaleja sekä ihania kaavoja.

Lisätietoja alla.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Ompelu on kivaa, mutta se aikaan saaminen on välillä haastavaa yksikseen arjen keskellä. Ommellaanko yhdessä?

 

Kokoonnutaan joka toinen maanantai Verstaalle ompelemaan. Talvitakkeja, kesätakkeja, saumuriompelua, kimonoita, teollisuukoneita, kaavojen piirtämistä, reppuja, lastenvaatteita, ihan mitä vaan! Ota vaikka omat keskeneräiset ompelukset mukaan ja tee peitetikkikoneella huolittelut valmiiksi.

Mukaan voi tulla aloittelijat ja konkarit, ihan kaikki! Tarjolla on vertaistukea ja mukavaa seuraa. Inspiraatiota voi hakea Verstas247:n kattavasta kaavavalikoimasta ja tietysti kierrätyskangashyllystä, jossa on monenlaisia kankaita odottamassa ompelijaa.

Ompelukerho kokoontuu ma 16.1.2023 alkaen joka toinen maanantai klo 17.30 – 20.30. Voit tulla vaikka hieman aikaisemminkin ja syödä eväät Verstaalla. Verstaan kuukausijäsenille ompelukerho on maksuton. Viimeinen kerta on ma 24.4.2023.

Käsitöiden yhteinen työtila Verstas247 – Craft Gym – Kallio – Helsinki

Lisätiedot

Valitse tästä

Jäsen 0 eur, 10 x kortti, 5 x kortti