Ompelukerho Terävät Neulat Verstas247:lla

0,00 99,00 

Joka maanantai 6.4. alkaen. HUOM! Ekana päivänä 6.4. on MAKSUTON alushousujen yhteisompelu, sillä eihän me voida vielä kokoontua, kun Korona.

klo 17-20.

Ompelu on kivaa, mutta se aikaan saaminen on välillä haastavaa yksikseen. Ommellaanko yhdessä? Kokoonnutaan joka maanantai Verstaalle ompelemaan.  Mukaan voi tulla aloittelijat ja konkarit, ihan kaikki! Talvitakkeja, kesätakkeja, saumuriompelua, kimonoita, teollisuukoneita, kaavojen piirtämistä, reppuja, lastenvaatteita, ihan mitä vaan!

Käytössä Verstaan koneet ja välineet, kasoittain kierrätysmateriaaleja sekä ihania kaavoja.

Lisätietoja alla.

 

Poista

Kuvaus

Ompelu on kivaa, mutta se aikaan saaminen on välillä haastavaa yksikseen. Ommellaanko yhdessä? Kokoonnutaan joka maanantai Verstaalle ompelemaan. Talvitakkeja, kesätakkeja, saumuriompelua, kimonoita, teollisuukoneita, kaavojen piirtämistä, reppuja, lastenvaatteita, ihan mitä vaan!

Mukaan voi tulla aloittelijat ja konkarit, ihan kaikki! Tarjolla on vertaistukea ja mukavaa seuraa. Inspiraatiota voi hakea Verstas247:n kattavasta kaavavalikoimasta ja tietysti kierrätyskangashyllystä, missä on monenlaisia kankaita odottamassa ompelijaa.

Ompelukerhoon voi hankkia 10 tai 5 kerran kortit, joten voit osallistua silloin, kun sinulle sopii. Verstaan kuukausijäsenille ompelukerho on maksuton.

Käytössä Verstaan koneet ja välineet, kasoittain kierrätysmateriaaleja sekä ihania kaavoja.

Ompelukerhon päivämäärät nyt keväällä ovat

ma 6.4.

ti 14.4.

 

Verstas247 – Käsitöiden yhteinen treenipaikka

Verstas247 – Craft Gym – Kallio – Helsinki

Lisätiedot

Valitse tästä

Jäsen 0 eur, 10 x kortti, 5 x kortti