Koruja muovipusseista @Verstas247 – Kurssi

35,00 

PERUTTU! Ti 17.3. 2020 17:30-20:30
Opettaja: korutaiteilija Wiebke Pandikow

Muovipussit ovat vihoviimeinen roska, mutta Wiebke osaa loihtia niistä ihastuttavan keveitä ja herkkiä koruja. Tämä korukurssi opettaa sullekin, miten muovipussi sulaa ja taipuu.  Tuu tekemään omat korvakorut, kaulakoru tai vaikka pinssi! Tuo oma muovipussi mukana, tai käytä meidän pusseja.

LUE lisää alta.

Varastossa

Kuvaus

Koruja muovipusseista!

Lojuuko sinullakin kotona käyttämättömiä muovipusseja? Haluatko sinäkin mielellään käyttää niitä vielä hyödyksi muutoin kuin vain roskapusseina? Haluatko pelastaa maailman muoviroskalta?
Vaikka viimeisin tavoite ei ehkä tällä kurssilla täyty, niin tehdään niistä pusseista kuitenkin jotain kaunista.
Upcycling parhaimillaan!

Ti 17.3.2020 17:30-20:30 Verstas 247, hinta 35 eur

Mukaan mahtuu 8 ekaksi ilmoittautunutta!

Tällä korukurssilla sunnitellaan yhdessä koruja, tehdään silitysraudalla sulattamalla erilaisista muovipusseista kauniita ja mielenkiintoisia pintoja ja työstetään niitä lopuksi erilaisiksi koruiksi. Korvakoruja varten saa kurssin puolesta korvakorukoukkuja 925-hopeasta, mutta tekniikat on helppoa sovittaa myös muihin kuin vain korvakoruihin, kuten vaikka kaulakoruihin tai pinsseihin!
Koska työskennellään kuumilla silitysraudoilla, kurssi ei välttämättä sovi kovin nuorille lapsille.

Tuo itse kotoasi puhtaita muovipusseja tai käytä paikan päällä olevia. Kaikenlaiset muovipussit käyvät ja esimerkiksi myös muoviset vihannesverkot – tutkitaan kaikkia pusseja ja niiden mahdollisuuksia yhdessä!

Kurssin vetäjä on korutaiteilija Wiebke Pandikow, joka on tutkinut muovipussien käyttöä koruissa ja taiteessa jo vuodesta 2014 lähtien.

Käsitöiden tekeminen on ihmiselle hyväksi, ja Verstas247:n jäsenet haluavat kannustaa kaikkia käsitöiden tekemiseen. Verstas247 ei tavoittele voittoa. Kaikki tuotot käytetään toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Verstas247 – Kallio – Helsinki

Käsitöiden yhteinen treenipaikka