fbpx

Kehyskudontaa luonnonkuiduilla-kurssi

35,00 

3.3. 2020

Kudotaan pienissä kehyksissä seinälle ripustettava koriste luonnonmateriaaleilla; pellavalla, hampulla, erilaisilla kuiduilla – vaikka hiuksilla tai koiran karvoilla!

Opettaja: Hilda Törmänen, tekstiilisuunnittelija

Varastossa

Kuvaus

Seinälle ripustettavan kudonnaisen voi tehdä monella tavalla – tänään käytetään erilaisia kuituja, karvaa, pellavaa, hamppua, juuttia lankoina ja muissa muodoissa  – kaikkea vähän raffimpaa! Työ syntyy kolmessa tunnissa, leikitellään materiaaleilla ja fiilistellään niiden tuntua! Ollaan kokeellisia;  ota mukaan jotain omaa materiaalia myös, kuten eläimen karvaa tai hiuksia! Luonnosta löytyy myös vaikka mitä, esimerkiksi kuivattuja heiniä ja  hienoja ripustusoksia kannattaa pitää silmällä!

Kehykset ja muut materiaalit saat paikanpäältä, joten mukaan et tarvitse muuta. Jos haluat, voit yhdistellä työhöösi myös muita lankoja ja korostaa vastakohtia luonnonmatskujen kanssa.

 

Aika: 3.3. 2020 klo 17.30-20.30

Opettajana: Hilda Törmänen, tekstiilisuunnittelija ja kässäilyintoilija

 

 

Käsitöiden tekeminen on ihmiselle hyväksi, ja Verstas247:n jäsenet haluavat kannustaa kaikkia käsitöiden tekemiseen. Verstas247 ei tavoittele voittoa. Kaikki tuotot käytetään toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

 

Verstas247 – Craftgym – Kallio