Japanilaiset kanzashi-kukat

25,00 

Torstai 3.3.2022 klo 17:30-20
Opettaja: Ilta Hämäri

Kauniit kanzashi-kangaskukat ovat helppoja ja näyttäviä asusteita, joilla koristat vaikka kukkapannan!  Japanilainen perinnetekniikka hyödyntää pienetkin kangastilkut  ja yksittäisistä terälehdistä voit koota unelmiesi kukkaloiston.

Vain 3 varastossa

To 3.3.2022 klo 17:30-20

Kuvaus

Ommellaan näyttäviä kangaskukkia japanilaisella perinnetekniikalla pienryhmässä!

Opettajana Ilta Hämäri
Päivämäärä: Torstai 3.3.2022 klo 17:30-20:00

Kansazhi-kukilla ja -hiuskoristeilla on pitkät juuret japanilaisessa kulttuurissa ja klassisia kanzashi-koristeita käytetään nykypäivänäkin. Esimerkiksi Geishojen ja Maikojen kampauksia koristavat kukkakammat ja taidokkaat, korumaiset asusteet ovat yksi kanzashin muoto.
Nykyaikainen kanzashi-kukka voi muotoutua vaikka rintakoruksi tai hiuspinniksi.

Koristeellisten kangaskukkien valmistus onkin yllättävän suoraviivaista ja lopputulokset näyttäviä! Tule kokeilemaan kuinka kangasneliöt ja -ympyrät ommellaan kauniiksi terälehdiksi, joista on mahdollista koota upeita kukintoja. Voit kokeilla myös terälehtien kuviointia tusseilla tai leimasimilla. Lyhytkurssilla ehdit tehdä useammankin kukan, jotka ovat ihania lahjoja ja koristeita.

Verstaalta löydät monenlaisia kankaita ja nappeja kukkien valmistukseen, sekä ompelulankaa ja neuloja. Kanzashi-kukat ovat erinomainen tapa hyödyntää pienetkin kankaanpalaset! Kurssi soveltuu hyvin monenlaisille käsityön harrastajille, käsinompeluun tutustuville ja moderneista koruista innostuneille.

Kurssille mahtuu 4 osallistujaa. Kurssilla kysytään koronapassia.

 

Verstas247 – Craft Gym – Helsinki – Kallio
Käsitöiden yhteinen työtila.