Pirtakangaspuut – vuokra 48 h

17,00 

Vuokraa pirtakangaspuut kotiin ja kudo niin paljon kuin jaksat. Puut ovat Ashfordin ja erittäin kevyet kuljettaa.

Ilmoita lisätietoihin ajanjakso, jolloin haluat puut vuokrata. Puut ovat vapaana, ellei toisin mainita Verstas247:n  Google kalenterissa.

Lue lisää alta.

Kuvaus

Vuokraa kotiin pirtakangaspuut ja kudo niin paljon kuin jaksat.

Ashfordin ridge hedle loom eli pirtakangaspuut ovat kevyet ja näppärät kuljettaa vaikka metrossa mutta niillä pääset mukavasti kutomisen makuun.

Yhdessä päivässä kutoo helposti reilun parin metrin mittaisen kaulaliinan, useamman miniryijyn tai muun kankaan.  Sukkelampi vähän pidemmänkin. 48 h riittää jo useamman työn tekemiseen, jos oikein innostuu.

Mukana on ohjekirja, jossa on myös ideoita. On kuitenkin hyvä osata vähän kutomisen perusteita ja ymmärtää loimen tekemisen periaate. Jos haluat apua ensimmäisen loimen tekemiseen, yksityistunti aiheesta on 20 eur. Siinä ajassa saamme ensimmäisen loimen jo tehtyä yhdessä.

HUOM! Jos et ole Verstas247:n jäsen, kangaspuista veloitetaan panttimaksu 100 eur erikseen. Ohjeet pantin maksamiseen tulevat sen jälkeen, kun olet varannut tuotteen verkkokaupasta.

Pirtakangaspuut voi vuokrata kerralla 1-7 päiväksi. Ilmoita lisätietoihin ajanjakso, jolloin haluat puut vuokrata. Puut ovat vapaana, ellei toisin mainita Verstas247:n  Google kalenterissa.

Kangaspuut ovat pääasiassa Verstaan jäsenien käytössä Verstaalla ilman erillistä maksua.