Noviisien urhea neulekerho

0,00 15,00 

Tule kokeilemaan neulomisen alkeita, korjaamaan kantapäätrauma ja testailemaan tekniikoita rohkaisevassa seurassa. Joka kerralla oma aihe, ja voit myös tehdä omia juttuja Verstaan materiaaleilla!

Lue lisää alta.

Poista

Kuvaus

Neulekerho kokoontuu  viisi kertaa vuoden alusta lähtien maanantaisin  joustavasti klo 18-20.30. Ensimmäinen kerta on 13.1., sen jälkeen kokoonnutaan 10.2., 9.3., 13.4. ja 11.5.

Meillä on joka kerta uusi aihe, ja siksi mukaan voi tulla myös kertakäynnille, ja tällöin hinta on 15 euroa. Kokeillaan vauvan tossujen virkkausta, tehdään helppoja muhkeita pipoja tai neulotaan vaikka villapaita valmiiksi kirjoneuleena kevään aikana. Saatamme myös poiketa puikkohommista ristipistojen puolelle, tai tutustua koneneulontaan. Aiheet tarkentuvat osallistujien mielenkiinnon mukaan.

Tule omien projektien kanssa tai aloitta uusi. Joka kerralla voidaan kokeilla uutta tekniikkaa  ryhmän kiinnostuksen mukaan! Vertaistuki on korvaamaton näissä jutuissa, joten pidetään yhteishenki korkealla ja tsempataan ensimmäiset kantapäät valmiiksi, opetellaan laskemaan silmukat ja lukemaan ohjeita yhdessä.

Verstaalta löytyy valtavasti lankoja, joista jokainen varmasti löytää omaan projektiinsa sopivat! Nämä kuuluvat  kerhon hintaan. Puikkoja on myös tarjolla laidasta laitaan, mutta omatkin saa toki ottaa mukaan.

Tarjolla on kahvia ja teetä Verstaan puolesta!

Lisätiedot

Varaa paikka

Jäsen (0 e), Koko sarja (59 e), Yksi kerta (15 e )