Verstaan urhea neulekerho

59,00 

Tule kokeilemaan neulomisen alkeita, korjaamaan kantapäätrauma ja testailemaan tekniikoita rohkaisevassa seurassa. Aloittelijoille lankoja ja välineitä valmiina.

Lue lisää alta.

Varastossa

Ensimmäinen kerta ma 18.1.2021

Kuvaus

Neulekerho kokoontuu  joka toinen viikko maanantaisin  joustavasti klo 18-20.00. Ensimmäinen kerta on 18.1.2021. ja kokoonnumme kevään aikana 8 kertaa.  Voit tulla myös kesken kaiken mukaan!

Aloittelijoille meillä on helppo muhkea pipomalli, langat ja puikot, mistä voi helposti aloittaa harrastuksen. Olet myös oikein tervetullut mukaan tekemään omia töitä.  Saatamme myös poiketa puikkohommista ristipistojen puolelle, tai tutustua koneneulontaan.

Tule omien projektien kanssa tai aloitta uusi. Vertaistuki on korvaamaton näissä jutuissa, joten pidetään yhteishenki korkealla ja tsempataan ensimmäiset kantapäät valmiiksi, opetellaan laskemaan silmukat ja lukemaan ohjeita yhdessä.

Verstaalta löytyy valtavasti lankoja, joista jokainen varmasti löytää omaan projektiinsa sopivat! Nämä kuuluvat  kerhon hintaan. Puikkoja on myös tarjolla laidasta laitaan, mutta omatkin saa toki ottaa mukaan.

Tarjolla on kahvia ja teetä Verstaan puolesta!

Lisätiedot

Varaa paikka

Jäsen (0 e), Koko sarja (59 e), Yksi kerta (15 e )