Neulahuovuta laamamobile

40,00 

10.3. klo 17.30-20.30

Neulahuovuta herttainen laama-mobile vauvalle tai lastenhuoneeseen! Yhdistellään neulahuovutusta, tupsuja ja askartelutekniikoita.

Opettaja: Nti Laamatar AKA Silja Levälampi @siljasi, tekstiilisuunnittelija ja graafikko

Varasto loppu

Kuvaus

Jatkoa Neulahuovuta laama-kurssille.

 Kurssilla on tarkoitus koota lastenhuonetrendien ykköstuote eli laamamobile. Koristellaan edellisellä kerralla tehdyt laamat ja tehdään tupsuja sekä hapsuja ja huovutetaan vaikka kaktus roikkumaan mobileen, voit toki tuoda myös omia hauskoja pikku juttuja mukanasi!

Mobile sopii erinomaisesti lahjaksi tuleville vanhemmille tai projektiksi odottavalle äidille tai isälle. Sijoita laamamobile lastenhuoneeseen pinnasängyn päälle, tai miksei vaikka tyylitelty mobile omaan olohuoneeseen.

Illan aikana rakentuu neulahuovutetuista laamoista, pörröisistä tupsuista ja hapsuista suloinen mobile lastenhuoneeseen tai vauvalle katselun kiintopisteeksi! Sopii hyvin neulahuovutusta jo hieman osaaville, (voit ottaa myös mukaan aijemmalla kurssilla tekemäsi laaman!) mutta aloittelijatkin pärjäävät!

Otathan huomioon, että ajallisesti keskitytään enemmän mobilen eri osien tekemiseen ja sen kokoamiseen kuin esim. laaman huovuttamiseen – sille on oma kurssi täällä.

 

Pvm: Tiistai 10.3.2020

Aika: klo 17.30-20.30

Hinta: 40eur

Opettaja: Silja Levälampi, tekstiilisuunnittelija ja graafikko ja suuri laamojen ystävä

 

Käsitöiden tekeminen on ihmiselle hyväksi, ja Verstas247:n jäsenet haluavat kannustaa kaikkia käsitöiden tekemiseen. Verstas247 ei tavoittele voittoa. Kaikki tuotot käytetään toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Verstas247 – Kallio – Helsinki

Käsitöiden yhteinen treenipaikka