Kesän mattoryhmä 2022- TOIKA

40,00 

Toikan 1 m leveät kangaspuut ovat käytössäsi Verstaalla vaikka 24 / 7. Tule mukaan kesän kudontaryhmään! Ryhmän aloitusinfo on 16.6. klo 17-18. Loimi vedetään puille 30.6.

Puut ovat käytössäsi 40 e/ vko. Tällä kertaa kangaspuihin tulee vaalea ruusukassidontainen loimi, joka maksaa 8,00e/ metri. Mattoloimi maksetaan erikseen käytön mukaan täältä.

Voit myös liittyä kuukausijäseneksi, jolloin saat kangaspuut ja muut Verstaan tilat ja laitteet käyttöösi. Maksat vain loimesta käytön mukaan, ja varaat kudontavuoron varauskalenteriin.

Lue tarkemmat tiedot alta!

 

 

Varasto loppu

Kuvaus

Ihanat ja tukevat Toikan kangaspuut!

HUOM!  Seuraava mattoryhmän varaus on nyt auki! Kesäkauden 1.7.-31.7. ryhmässä kudotaan ruusukasta!

Puut ovat metrin leveät ja niissä on tällä hetkellä mattoloimi ruusukassidonnalla, joka sopii erinomaisen hienosti kauniiden kuviollisten räsymattojen kutomiseen.  Polkusimia on kuusi, joista kaksi palttinasidoksella, joten perinteisenkin räsymaton kutominen onnistuu. Matoista tulee noin 90 cm leveitä.

Kangaspuut ovat yleensä Verstaan jäsenten käytössä mutta muutkin pääsevät kutomaan kesäkauden mattoryhmässä alennetulla 40 eur /viikko hinnalla . Kudontavuorot alkavat aina maanantaina ja loppuvat sunnuntaina. Saat koodin oveen ja pääset kutomaan 24/7 milloin mielesi tekee.

 

Paljonko kangaspuilla kutominen maksaa?

Verstaan jäsenet eivät maksa kangaspuiden käytöstä erikseen, sillä kaikki välineet kuuluvat hintaan. Muille kutojille meillä on alennettu viikkohinta 40 eur. Kudonta-aika alkaa maanantaina klo 13 jälkeen. Voit jatkaa kutomista koko viikon ajan sunnuntaiyölle asti, tai kunnes saat maton valmiiksi.

Kalalankaloimi maksetaan käytön mukaan ja se on 8,00 e / metri.  Lunasta loimi täältä! Jos haluat kutoa kerralla pidempään, ota yhteyttä info@verstas247.fi.

 

Maton suunnittelu

Tämänkertainen loimi on vaalea ruusukassidos, joten sillä onnistuvat monenlaiset kuviot, raidat tai peruspalttina. Leveys on noin 92 cm, ja matto hieman kapenee puista pois otettaessa.

Verstaalta saattaa löytyä jotakin kuteita – lakanaisia ja trikoisia – mutta varminta on tuoda omat kuteet mukana. Tarvitset noin 1,5 kg kudetta / m2 eli metrin pituiseen mattoon menee vain noin 1,35 kg kudetta.

 

Kuinka pitkän maton ehdin tehdä?

Kutomisen vauhti riippuu aivan omasta tahdista. Hyvä nyrkkisääntö on, että  yhden päivän aikana kutoo noin yhden metrin verran aivan aloittelijakin.

 

Haluatko kutomaan? Tee näin:

Maksa kudontamaksu ja kerro viestikentässä aikaväli (ma-su), jolloin haluaisit kutomaan. Kangaspuiden varauskalenterista näet varaustilanteen.

 

Tekisikö mieli tulla katsomaan kangaspuita?

Voit tulla tutustumaan kangaspuihin, laita vaan viestiä somessa Verstaalle!

Kudomme aina yhden loimen kerralla ja emme vielä tiedä, mikä seuraava loimi tulee olemaan. Päätämme sen sitten Verstas247:lla yhdessä, kun tämä alkaa olla lopussa.

Lisätiedot

Päivämaksu

Jäsen, Kutojan päivämaksu

Valitse ajankohta

pe 15.1. alkaen, pe 22.1. alkaen, pe 29.1. alkaen, 5.2. alkaen, 12.2. alkaen, 19.2. alkaen, helmi-toukokuun kudontaryhmä