Kangaspuiden varaus – Toikka

 

Kutomaan Verstaalle!

 

Toikan 1 m leveät kangaspuut ovat käytössäsi Verstaalla vaikka 24 / 7. Varaa puut alla olevalla lomakkeella. Kun yksityiskohdat on sovittu Verstaan ihmisten kanssa, palaa maksamaan varauksesi tänne.

 

Puut ovat käytössäsi 10 e/ päivä hintaan. Tällä hetkellä kangaspuissa on vaalea mattoloimi, joka maksaa 8,90e/ metri.

Voit myös liittyä jäseneksi, jolloin saat puut käyttöösi loimien hinnalla ja samalla verstaan kaikki muutkin koneet ja laitteet ovat käytössäsi kuin taikaiskusta.

 

Lue lisää alta!

 

 

Kuvaus

Ihanat Toikan kangaspuut löytyvät Verstaan takahuoneesta. Puut voit varata käyttöösi oheisella lomakkeella. Puut ovat metrin leveät ja niissä on tällä hetkellä mattoloimi ruusukassidonnalla, mikä sopii erinomaisen hienosti räsymattojen tekemiseen.

Kangaspuut ovat jäsenten käytössä mutta muutkin pääsevät kutomaan 10 euron päivähinnalla.  Saat koodin oveen ja pääset kutomaan 24/7 milloin mielesi tekee.

 

Paljonko kangaspuilla kutominen maksaa?

Vaalea kalalankaloimi 8,90 e / metri + päivähinta 10 e / päivä, jos et ole Verstaan jäsen.

Verstaalta saattaa löytyä jotakin kuteita – lakanaisia ja trikoisia – mutta varminta on tuoda omat kuteet mukana.

 

Haluatko kutomaan? Tee näin:

  • Tarkista varaustilanne  Verstaan google -kalenterissa. Sinne merkitään kangaspuiden varaukset siinä järjestyksessä, kun ne on sovittu meidän kanssa.
  • Lähetä meille varauspyyntö oheisella lomakkeella. Kerro lomakkeessa, kuinka monta metriä haluat kutoa ja minä päivinä. Jos tarvitset opastusta alkuun pääsemisessä niin kerrothan siitäkin varatessasi.
  • Kun olet saanut meiltä vahvistuksen kangaspuiden varauksesta spostiisi, käy maksamassa loimet ja päivähinta (10 e / päivä). Verstaan jäsenet maksavat vain loimista.

 

 

Saatat myös pitää...