Kangaspuiden varaus – Toika

From: 10,00 

 

Kutomaan Verstaalle!

 

Toikan 1 m leveät kangaspuut ovat käytössäsi Verstaalla vaikka 24 / 7. Varaa puut alla olevasta kalenterista.

 

Puut ovat käytössäsi 10 e/ päivä hintaan. Tällä hetkellä kangaspuissa on vaalea ruusukassidontainen mattoloimi, joka maksaa 8,90e/ metri. Mattoloimi maksetaan erikseen.

Voit myös liittyä jäseneksi, jolloin saat puut käyttöösi loimien hinnalla ja samalla verstaan kaikki muutkin koneet ja laitteet ovat käytössäsi kuin taikaiskusta.

 

Lue tarkemmat tiedot alta!

 

 

Kuvaus

Ihanat ja tukevat Toikan kangaspuut löytyvät Verstaan takahuoneesta. Puut voit varata käyttöösi yllä olevalla kalenterilla. Puut ovat metrin leveät ja niissä on tällä hetkellä mattoloimi ruusukassidonnalla, mikä sopii erinomaisen hienosti kauniiden kuviollisten räsymattojen tekemiseen. Polkusimia on kuusi, joista kaksi palttinasidoksella, joten perinteisenkin räsymaton tekeminen onnistuu.

Kangaspuut ovat jäsenten käytössä mutta muutkin pääsevät kutomaan alennetulla 10 euron päivähinnalla.  Saat koodin oveen ja pääset kutomaan 24/7 milloin mielesi tekee.

 

Paljonko kangaspuilla kutominen maksaa?

Vaalea kalalankaloimi 8,90 e / metri + päivähinta 10 e / päivä, jos et ole Verstaan jäsen. Kangaspuut voi varata tällä kalenterilla yhdellä kertaa korkeintaan viideksi päiväksi. Jos haluat kutoa pidempään, ota yhteyttä info@verstas247.fi.

Verstaalta saattaa löytyä jotakin kuteita – lakanaisia ja trikoisia – mutta varminta on tuoda omat kuteet mukana.

 

Kauanko kannattaa varata aikaa kutomiseen?

Kutomisen vauhti riippuu aivan omasta tahdista. Hyvä nyrkkisääntö on, että  yhden päivän aikana kutoo noin yhden metrin verran. Se voi olla kuitenkin kovin rankkaa, jos et ole kutonut pitkään aikaan.

 

Haluatko kutomaan? Tee näin:

Lähetä meille varauspyyntö oheisella kalenterilla. Jos tarvitset opastusta alkuun pääsemisessä niin kerrothan siitäkin varatessasi. Meillä ei ole opastusta yleensä paikalla, mutta kutominen ei ole vaikeaa, kun kaikki on laitettu valmiiksi.

 

Tekisikö mieli tulla katsomaan kangaspuita?

Voit tulla tutustumaan kangaspuihin joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 12-16.

Kudomme aina yhden loimen kerralla ja emme vielä tiedä, mikä seuraava loimi tulee olemaan. Päätämme sen sitten Verstas247:lla yhdessä, kun tämä alkaa olla lopussa.

Lisätiedot

Päivämaksu

Jäsen, Kutojan päivämaksu

Saatat myös pitää...