Kesän mattoryhmä 2021- TOIKA

20,00 

Toikan 1 m leveät kangaspuut ovat käytössäsi Verstaalla vaikka 24 / 7. Tule mukaan kesän kudontaryhmään! Ryhmän aloitusinfo on 1.6. klo 18-20.

Puut ovat käytössäsi 20 e/ 4 vrk. Tällä hetkellä kangaspuissa on vaalea ruusukassidontainen loimi, joka maksaa 4,00e/ metri. Mattoloimi maksetaan erikseen käytön mukaan.

Voit myös liittyä jäseneksi, jolloin saat puut käyttöösi suoraan. Maksat vain loimesta käytön mukaan, ja samalla verstaan kaikki muutkin koneet ja laitteet ovat käytössäsi kuin taikaiskusta.

Lue tarkemmat tiedot alta!

 

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): MATTO-2021 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Ihanat ja tukevat Toikan kangaspuut!

HUOM!  Seuraava mattoryhmän varaus on nyt auki! Päätämme yhdessä loimen sidoksen kesän mattoryhmän kanssa. 

Puut ovat metrin leveät ja niissä on tällä hetkellä mattoloimi ruusukassidonnalla, mikä sopii erinomaisen hienosti kauniiden kuviollisten räsymattojen tekemiseen.  Polkusimia on kuusi, joista kaksi palttinasidoksella, joten perinteisenkin räsymaton tekeminen onnistuu. Matoista tulee noin 80 cm leveitä.

Kangaspuut ovat yleensä Verstaan jäsenten käytössä mutta muutkin pääsevät kutomaan mattoryhmässä alennetulla 20 eur / 4 vrk.  Saat koodin oveen ja pääset kutomaan 24/7 milloin mielesi tekee.

 

Paljonko kangaspuilla kutominen maksaa?

Verstaan jäsenet eivät maksa kangaspuiden käytöstä erikseen, sillä kaikki välineet kuuluvat hintaan. Muille kutojille meillä on alennettu viikonloppuhinta 20 eur. Kudonta-aika alkaa maanantaina klo 13 jälkeen. Voit jatkaa kutomista 4 päivän ajan, tai kunnes saat maton valmiiksi.

Kalalankaloimi maksetaan käytön mukaan ja se on 4,00 e / metri.  Jos haluat kutoa pidempään, ota yhteyttä info@verstas247.fi.

 

Maton suunnittelu

Tällä hetkellä Verstaalla on vaalea loimi ja ruusukas sidonta, joten sillä onnistuu monenlaiset raidat tai peruspalttina. Leveys on noin 80 cm, ja matto hieman kapenee puista pois otettaessa.

Verstaalta saattaa löytyä jotakin kuteita – lakanaisia ja trikoisia – mutta varminta on tuoda omat kuteet mukana. Tarvitset noin 1,5 kg kudetta / m2 eli metrin pituiseen mattoon menee vain noin 1,35 kg kudetta.

 

Kuinka pitkän maton ehdin tehdä?

Kutomisen vauhti riippuu aivan omasta tahdista. Hyvä nyrkkisääntö on, että  yhden päivän aikana kutoo noin yhden metrin verran aivan aloittelijakin.

 

Haluatko kutomaan? Tee näin:

Maksa kudontamaksu ja kerro aikaväli, milloin haluaisit kutomaan.

 

Tekisikö mieli tulla katsomaan kangaspuita?

Voit tulla tutustumaan kangaspuihin, laita vaan viestiä somessa Verstaalle!

Kudomme aina yhden loimen kerralla ja emme vielä tiedä, mikä seuraava loimi tulee olemaan. Päätämme sen sitten Verstas247:lla yhdessä, kun tämä alkaa olla lopussa.

Lisätiedot

Päivämaksu

Jäsen, Kutojan päivämaksu

Valitse ajankohta

pe 15.1. alkaen, pe 22.1. alkaen, pe 29.1. alkaen, 5.2. alkaen, 12.2. alkaen, 19.2. alkaen, helmi-toukokuun kudontaryhmä