Kutojan päivä

10,00 

Kutomaan Verstaalle!

Kangaspuut ovat käytössäsi 10 euron vuorokausi hintaan. Valitse niin monta vuorokautta kuin tarvitset (lisäksi loimet 8,90€). Voit myös liittyä jäseneksi, jolloin saat puut käyttöösi loimien hinnalla ja samalla verstaan kaikki muutkin koneet ja laitteet ovat käytössäsi kuin taikaiskusta.

Ennen kuin maksat täällä, sovithan päivät ja muut Verstaan kanssa lähettämällä lomakkeen.

Kuvaus

Ihanat Toikan kangaspuut löytyvät paraatipaikalta ison ikkunan viereltä, jotta pääset hyötymään ihanasta luonnonvalosta värejä sommitellessasi. Puut voit varata käyttöösi oheisella lomakkeella.

Kangaspuut ovat metrin leveät ja niissä on 90 cm leveä, vaalea mattoloimi, ellei toisin kerrota Verstaan google -kalenterissa. Kalenterista näet myös milloin puut on varattu.

Verstaalla maksat 8,00 e/metri loimista. Kerro varatessasi monenko metrin kutominen on suunnitelmissa, niin tiedämme arvioida loimen riittävyyttä. Lisäksi 10 e päivähinnalla saat koodin oveen ja pääset kutomaan 24/7 milloin mielesi tekee. Verstaalta saattaa löytyä jotakin kuteita – lakanaisia ja trikoisia – mutta varminta on tuoda omat kuteet mukana.

Jos tarvitset opastusta alkuun pääsemisessä niin kerrothan siitä varatessasi.

Lisätiedot

Loimi

8,90 metri

käyttöpäivät

jäsen 0€
ei jäsen 10€