Craft Gym -talvilomaleiri lapsille

80,00 

Aika: talvilomaviikko ma-to 20.-23.2.2023, klo 10-15
Ohjaaja: kässäguru Kirsi Rastas

Talvilomaleiri Kalliossa, keskellä Helsinkiä. Kivaa käsillä tekemistä ja diy-fiiliksiä pojille ja tytöille nuorekkaalla otteella.

Mukaan mahtuu 7 lasta. Leiri on tarkoitettu yli 6 -vuotiaille.

Lue lisää alta.

 

Verstas247 – Craft Gym- Kallio – Helsinki

Käsitöiden yhteinen treenipaikka!

Varastossa

Ma-to 20.-23.2.2023, klo 10-15

Kuvaus

Kaikki osaa!

Aika: talvilomaviikko ma-to 20.-23.2.2023, klo 10-15
Ohjaaja: kässäguru Kirsi Rastas

Craft Gym -leirillä lapsi pääsee tutustumaan erilaisiin kädentaitoihin. Pienessä ryhmässä on helppo innostua ja onnistua!

Leirin ohjelma sovitetaan osallistujien tason mukaan.  Tehdään esim. pieniä ompelutöitä, kuten donitseja, pantoja ja kasseja. Koneita ja laitteita käytetään ohjatusti ja turvallisesti. Verstaan laaja tarvikevalikoima on leiriläisten käytössä ja sieltä taatusti löytyy jokaiselle jotakin.

Leiripäivän ohjelma alkaa klo 10 ja päättyy klo 15. Henkilökunta on paikalla klo 9-16, joten Verstaalle voi tulla vaikkapa piirtelemään tai askartelemaan jo heti yhdeksältä.

Lounastauolla lapset voivat syödä omia eväitä. Verstaalla on jääkaappi kylmille ruoille ja mikro, jossa lämmitämme lasten tuomat ruoat.

Ohjaajana toimii käsitöiden moniosaaja Kirsi Rastas.

Minimi osallistujamäärä on 3 lasta, leirille otetaan 7 osallistujaa.

Peruutusehdot

  • Kurssin osallistujan nimen voi aina vaihtaa helposti ilmoittamalla siitä sähköpostilla.
  • Osallistumisesta tulee sitova 4 viikkoa ennen kurssin alkua.  Kurssin voi peruuttaa neljä viikkoa ennen kurssin alkua, jolloin osallistumismaksusta palautetaan 80%. Akuuteissa sairastapauksissa kurssin voi peruuttaa lääkärintodistuksella, jolloin osallistumismaksusta palautetaan 80%.  Ethän tule kipeänä kurssille!