Koruja muovipusseista @Verstas247 – Kurssi

35,00 

Ti 21.1.2020 17:30-20:30 Verstas 247, hinta 35 eur
Opettaja: korutaiteilija Wiebke Pandikow

Muovipussit ovat vihoviimeinen roska, mutta Wiebke osaa loihtia niistä ihastuttavan keveitä ja herkkiä koruja. Tämä korukurssi opettaa sullekin, miten muovipussi sulaa ja taipuu.  Tuu tekemään omat korvakorut, kaulakoru tai vaikka pinssi! Tuo oma muovipussi mukana, tai käytä meidän pusseja.

LUE lisää alta.

Varasto loppu

Kuvaus

Koruja muovipusseista!

Lojuuko sinullakin kotona käyttämättömiä muovipusseja? Haluatko sinäkin mielellään käyttää niitä vielä hyödyksi muutoin kuin vain roskapusseina? Haluatko pelastaa maailman muoviroskalta? Vaikka viimeisin tavoite ei ehkä tällä kurssilla täyty, niin tehdään niistä pusseista kuitenkin jotain kaunista. Upcycling parhaimillaan!

Tällä korukurssilla sunnitellaan yhdessä koruja, tehdään silitysraudalla sulattamalla erilaisista muovipusseista kauniita ja mielenkiintoisia pintoja ja työstetään niitä lopuksi erilaisiksi koruiksi. Tule tekemään omat korvakorut, kaulakoru tai vaikka jotain ihan muuta! Hinta sisältää opetuksen, työkalut ja koruille tarvittavat osat kuten korvakorukoukut 925-hopeasta ja erilaiset lenkit. Koska työskennellään kuumilla silitysraudoilla, kurssi ei välttämättä sovi kovin nuorille lapsille!

 

Ti 21.1.2020 17:30-20:30 Verstas 247, hinta 35 eur

Mukaan mahtuu 8 ekaksi ilmoittautunutta!

 

Kurssin vetäjä on korutaiteilija Wiebke Pandikow, joka on tutkinut muovipussien käyttöä koruissa ja taiteessa jo vuodesta 2014 lähtien.

Käsitöiden tekeminen on ihmiselle hyväksi, ja Verstas247:n jäsenet haluavat kannustaa kaikkia käsitöiden tekemiseen. Verstas247 ei tavoittele voittoa. Kaikki tuotot käytetään toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Verstas247 – Kallio – Helsinki

Käsitöiden yhteinen treenipaikka