Sunnuntait rennosti kässäillen

Kässäilyaikaa on sunnuntaisin kuusituntia (12-18), voit tulla silloin kun sinulle sopii ja olla niin kauan kuin haluat. Verstaalla voi tehdä vaikka minkälaisia käsitöitä, ja yhdessä tehden ideat lentävät ja kehittyvät valmiiksi töiksi.

 

Syksyn kässäsunnuntait ovat kuukausi- tai kausijäsenille ilmaisia mutta voit lunastaa myös pelkät sunnuntait: 10 x sunnunutai = 115€ sis säilytystilan (sunnuntaijäsenyys pysyy voimassa koko kevään, jos et syksyllä ehdi käyttää kaikkia kymmentä kertaa)

 

Käytössä on kaikki Verstaan koneet ja kierrätysmateriaalit.

 

Kuvaus

Käsitöiden tekeminen tekee ihmiselle hyvää!

 

Ota aikaa oman harrastuksen parissa ja tule ystävän kanssa Verstaalle sunnuntaisin. Ei aikatauluja eikä kiirettä, vaan koko päivä aikaa omille projekteille ja kahvipannu pysyy kuumana 🙂 Kaikki Verstas247:n saumurit, ompelukoneet, teollisuuskoneet, tilat, lahjoituskankaat ja askartelutarvikkeet ovat käytössäsi. Anna luovuuden kukkia ja hermojen levätä!

 

Kässäilyaikaa on sunnuntaisin viisi tuntia (12-17), voit tulla silloin kun sinulle sopii ja olla niin kauan kuin haluat Kässäsunnuntain keskiössä on omien töiden tekeminen. Verstaalla voi tehdä vaikka minkälaisia käsitöitä, ja yhdessä tehden ideat lentävät ja kehittyvät valmiiksi töiksi.

 

Syksyn kässäsunnuntait ovat kuukausi- tai kausijäsenille ilmaisia, mutta voit lunastaa myös pelkät sunnuntait: 10 x 115€ sis säilytystilan (sunnuntajäsenyys pysyy voimassa koko kevään jos et syksyllä ehdi käyttää kaikkia kymmentä kertaa)

 

Kässäily tekee hyvää!

Verstas247 – Kallio – Helsinki