14.11. Jouluksi brushlettering -kortteja

39,00 

14.11..2019 kello 17.30 – 19.30

Ope: Viivi Almira @let’smingle

Unohdetaan aakkosharjoitukset ja mennään suoraan asiaan. Tule tekemään kasapäin joulukortteja, jouluinen mietelause tai laajentamaan repertuaariasi brush lettering eli sivellintekstauksessa. Illan aikana harjoitellaan sivellintussien käytön erilaisia tapoja ja inspiroivien uusien taustojen tekemistä  ja erilaisten hands on-harjoitusten avulla rentoa hauskanpitoa unohtamatta.

Kotiinviemisiksi kukin saa oman sivellintussin, joulukortteja ja roppakaupalla ideoita ja ohjeita sivellintekstaukseen. Työpaja soveltuu  harrastajille ja niille aloittelijoille, jotka haluavat skipata aloittelijoiden harjoitukset ja töhertää heti valmista.

LUE LISÄÄ ALTA

Kuvaus

Kiinnostaako brushlettering ja kaunis tekstaaminen?
 
Unohdetaan aakkosharjoitukset ja mennään suoraan asiaan. Tule tekemään kasapäin kortteja jouluksi ja laajentamaan repertuaariasi brush letteringissä eli sivellintekstauksessa.  Illan aikana harjoitellaan sivellintussien käytön erilaisia tapoja ja inspiroivien uusien taustojen tekemistä ja erilaisten hands on-harjoitusten avulla rentoa hauskanpitoa unohtamatta.

Kotiinviemisiksi kukin saa oman sivellintussin ja roppakaupalla ideoita ja ohjeita sivellintekstaukseen. Työpaja soveltuu sekä aloittelijoille että harrastajille.

 

 
Työpajan hinta 39 eur sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, pientä naposteltavaa, taiteilutarvikkeet sekä omatekemän / -miä joulukortteja.
Huom! Kurssi laskutetaan erikseen lähempänä ajankohtaa. 
 
Ilmoittautuminen  Google Formsilla tästä. 
Paikkoja on rajoitetusti!
 
Opettaja: Viivi, Let’s mingle
IG @lets_m.i.n.g.l.e
 
Mitä brushlettering on?
Brush lettering on sivellintussilla tai vesiväreillä tehtävää luovaa tekstausta. Brush lettering muistuttaa hieman kalligrafiaa, mutta on säännöiltään huomattavasti vapaampi tekstaustyyli. Brush letteringin äärellä on ihana rauhoittua nauttimaan käden ja siveltimen saumattomasta yhteistyöstä. Tällä tekstaustyylillä voit tehdä mm. ihania onnittelukortteja ja persoonallisia mietelausetauluja.
Verstas247 – Craft Gym – Kallio – Helsinki
Verstas247 – Käsitöiden yhteinen treenipaikka