Kangaspuut, TOIKA, mattoloimi

0,80 

 

Kutomaan Verstaalle!

 

Tästä maksat varaamasi loimen.

Valitse niin monta metriä kuin tarvitset + 10% valmiista pituudesta kutistumisvaraa ja jokaista työtä kohden 20cm hapsuvaraa per pääty!

Mattoloimet maksavat 8 e/ metri. Hinta ilmoitetaan 10 cm pätkissä.

Esimerkiksi, jos haluat metrin verran loimea, osta loimea 10 kpl. Jos tarvitset 1,4 metriä pitkän loimen, osta loimea 14 kpl. Yleensä 1 metrin pituiseen mattoon on hyvä varata loimea noin 1,5 metriä hapsuvaran kanssa.

Jos et ole Verstaan jäsen siirry tämän jälkeen:

JOKO valitsemaan erilaisista jäsenyysvaihtoehdoista KLIK

TAI varaamaan kangaspuut tästä KLIK

Voit myös liittyä jäseneksi jolloin saat puut käyttöösi loimien hinnalla ja samalla verstaan kaikki muutkin koneet ja laitteet ovat käytössäsi kuin taikaiskusta.

 

 

Varastossa

Kuvaus

Ihanat Toikan kangaspuut löytyvät paraatipaikalta ikkunaseinältä. Kutoessa pääset hyödyntämään luonnonvaloa, joka auttaa värien sommittelussa ja vastapäisen puiston vehreys luo mukavaa tunnelmaa kutoessa.

Puut voit varata käyttöösi täältä!

Kangaspuut ovat metrin leveät ja niissä on 90 cm leveä mattoloimi, ellei toisin kerrota Verstaan google -kalenterissa. Kalenterista näet myös milloin puut on varattu.

Verstaalla mattoloimet maksavat 8 eur / metri. Kerro varatessasi monenko metrin kutominen on suunnitelmissa, niin tiedämme arvioida loimen riittävyyttä. Verstaalta löytyy paljon kuteita, lakanaisia ja trikoisia, joita saa mielellään käyttää.

Jos tarvitset opastusta alkuun pääsemisessä niin kerrothan siitä varatessasi kudontavuoroa.  Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta info@verstas247.fi