Kangaspuut, TOIKA, mattoloimi

0,89 

 

Kutomaan Verstaalle!

 

Tästä maksat varaamasi loimen.

Valitse niin monta metriä kuin tarvitset + 10% valmiista pituudesta kutistumisvaraa ja jokaista työtä kohden 20cm hapsuvaraa!

Mattoloimet maksavat 8,90 e/ metri. Hinta ilmoitetaan 10 cm pätkissä.

Esimerkiksi, jos haluat metrin verran loimea, osta loimea 10 kpl. Jos tarvitset 1,4 metriä pitkän loimen, osta loimea 14 kpl. Yleensä 1 metrin pituiseen mattoon on hyvä varata loimea noin 1,5 metriä hapsuvaran kanssa.

Jos et ole Verstaan jäsen siirry tämän jälkeen:

JOKO valitsemaan erilaisista jäsenyysvaihtoehdoista KLIK

TAI varaamaan kangaspuut tästä KLIK

Voit myös liittyä jäseneksi jolloin saat puut käyttöösi loimien hinnalla ja samalla verstaan kaikki muutkin koneet ja laitteet ovat käytössäsi kuin taikaiskusta.

 

 

Varastossa

Kuvaus

Ihanat Toikan kangaspuut löytyvät verstaan takahuoneesta. Puut voit varata käyttöösi oheisella lomakkeella. Puut ovat metrin leveät ja niissä on mattoloimi, ellei toisin kerrota Verstaan google -kalenterissa. Kalenterista näet myös milloin puut on varattu.

Verstaalla mattoloimet maksat 8,90 eur / metri. Kerro varatessasi monenko metrin kutominen on suunnitelmissa, niin tiedämme arvioida loimen riitätvyyttä. Lisäksi 10 euron päivähinnalla saat koodin oveen ja pääset kutomaan 24/7 milloin mielesi tekee. Verstaalta saattaa löytyä jotakin kuteita – lakanaisia ja trikoisia – mutta varminta on tuoda omat kuteet mukana.

Jos tarvitset opastusta alkuun pääsemisessä niin kerrothan siitä varatessasi.